Nyt #Rejsekort, degraderet rabattrin

Og træerne vokser ikke ind i himmelen. Nu udstyret med et nyt rejsekort, opdagede jeg at jeg nu ligger på rabattrin 3, hvor jeg tidligere lå på rabattrin 7.

Ja’men det er fordi du har spærret dit tidligere Rejsekort, fortalte damen hos Rejsekort Kundeservice mig. Men da jeg fortalte hende at jeg havde gjort fuldstændig som jeg var blevet instrueret om, i min efterhånden lange problemsag omkring mit Rejsekort, ville hun være venlig at lave en sag på det, sagde hun. Men hun kunne ikke love mig noget og heller ikke fortælle hvad der ville ske i sagen. Jeg fik dog at vide at jeg ville blive kontaktet via e-mail.

2 kommentarer til “Nyt #Rejsekort, degraderet rabattrin”

    1. De skal ikke dø i synden. Jeg følger den til dørs, hvis jeg kan. De skal sætte det rabattrin på igen, og som jeg skrev i et andet indlæg, så prøver jeg også at få Forbrugerrådets holdning til det. Det kan jo være de synes, som jeg, at retssikkerheden med Rejsekortet ikke er i orden når man kan få bøder for at gøre det korrekt. Jeg har endnu ikke fået nogen bøde, men er flere gange blevet truet med det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.