Skarpt til venstre

Forleden dag cyklede jeg bag en pige, formentlig omkring de 20 år, og glad blev jeg da hun pænt kørte ind til siden ved kantstenen i højre side og rakte hånden op som tegn på at hun ville stoppe. “Endelig en af de få der markerer hvad de har til hensigt”, tænkte jeg, da jeg lagde an til at køre venstre om hende.

Men glæden blev meget kort, for da jeg var lige ved at køre op på siden af hende, ombestemte hun sig og drejede skarpt til venstre uden nogen som helst form for markering, endsige at orientere sig bagud. Jeg klodsede begge håndbremser, og hun fik et møgfald.

Men om hun kunne se noget galt i det hun havde gjort? Neeeej da. Hun kiggede bare spørgende på mig, som om jeg lige var faldet ned fra månen.

5 kommentarer til “Skarpt til venstre”

  1. Ak ja cyklister er ufejlbarlige, uanset hvad de laver af narrestreger og ulovligheder i trafikken.

    Jeg har leget med tanken om at man burde kunne hyre f.eks. Monrad og Rislund til at betjene en udvendighøjtsler, samt en til at betjene et Video Cam og så hver gang de oplede en Kamikaze Cyklist, skulle komme med kommentarer, lidt a la det de gjorde i TV med hunde og deres ejere på en Agility Bane. Det skulle så bruges som daglige klip i TV f.eks. i OBS. Det kunne blive både morsomt og måske opdragende, for hvem vil udstilles som tåbelig 😉

    Cheers B:o)

  2. Det var faktisk slet ikke så tosset. Det kunne helt sikkert være en rigtig god måde at få folk til at tænke sig om. Men hvad nu med loven? Persondataloven forhindrer at man kan offentliggøre synderne. Så det mest effektive måder er nok ulovlige. Jeg er ikke sikker på at den er gangbar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.