Der skal ikke meget til for at få én på hatten

Jeg må have gjort en eller anden bevægelse med hovedet, for her til morgen steg en af flytte firmaet Holger Danskes veltrænede (næsten kronragede) flyttefolk ud af bilen og kom truende hen mod mig mens han, råbene, spurgte hvad jeg rystede på hovedet af. Jeg fortalte at jeg ikke havde rystet på hovedet og spurgte ham om han følte sig truffet, men det fik ham nu ikke til at stoppe sin truende adfærd.

Samtidig kom en af flyttefolkene, fra en anden flyttebil lidt længere henne ad vejen, også hen mod mig og spurgte hvad der var i vejen. Han var mere spinkel og var ikke så høj, og jeg opfattede ikke ham som så truende som den anden.

Den første flyttemand råbte et eller andet som jeg ikke hørte og vente så tilbage til lastbilen. Efter at have forklaret situationen til den anden flyttemand, vendte han også om og gik hen til sin flyttebil.

Jeg kører tit forbi deres forretning, der ligger på Borups Allé, og der holder ofte en masse flyttebiler og fylder op på fortovet og i vejsiden, naturligvis mindre end de lovpligtige 10 meter fra krydset (faktisk lige op til krydset), som om de ejer området. På et tidspunkt (for et stykke tid siden) påkørte en af deres lastbiler et af lysreguleringsstannerne lige ud for deres forretning, da jeg kørte forbi.

Det er ikke første gang der er problemer med det firma. For et års tid siden eller så, skulle en af mine veninder flytte, og benyttede firmaet. Hun boede på første sal, men flyttefirmaet mente åbenbart at det var en let sag lige at svinge et stort skrivebord ud over rækværket på altanen, men mistede så taget på bordet, som landede på jorden på kanten af bordet, med det resultat at bordet gik i stykker. Det fik hun aldrig erstattet og hun har fortalt mig at firmaet fraskriver sig et hvert ansvar. Jeg tror dig ikke hun har været i retten med dem.

Tja, der skal faktisk ingen ting til at man er ved at få en på hatten. Men det vil politiet vel gerne høre om, hvis det bliver aktuelt.

5 kommentarer til “Der skal ikke meget til for at få én på hatten”

 1. Havde du rystet på hovedet ? Og over hvad ?
  Hvis det var fordi bilen igen holdt og spærrede udsynet, skulle du have sagt det til den skaldede mand. Han tæver vel ikke løs på nogen mens han er på arbejde, selvom han opfører sig brovtende ?

  Iøvrigt ville jeg da kontakte politiet, hvis de der flyttebiler altid holder på hjørnet og tager udsynet……Så kunne der måske blive udskrevet et par bøder.

 2. Lige precis det firma har jeg også oplevet. Da jeg blinkede for at komme ind i den fyldte svingbane, lå en af deres vogne bag ved mig og dyttede nonstop i mere end et minut. Da jeg først ikke reagerede og derefter grinede af chaufføren der der sad og lavede fagter i sin kabine, blev han helt rød i hovedet.

  Han steg ud af vognen, det gjorde jeg så også og han steg ind igen 🙂

 3. ja, det er utallige sindssygt kørende firmabiler jeg har mødt på vejene efterhånden.
  Nogengange tager jeg mobilbilleder/film af dem for at skrive til firmaet men får sgu aldrig sendt mail og billeder afsted.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.