Svar på (saglig) tiltale. Gå efter bolden.

Jeg forsøger altid at svare pænt på alle kommentarer og skriver jeg noget, der ikke er korrekt, så undersøger jeg det meget gerne for at få det korrigeret. Så længe det foregår på et sagligt grundlag, vil jeg meget gerne diskutere det som jeg skriver om. Og alle kommentarer her om bliver “godkendt til visning”.

Men belært af en 12 dage lang diskussion med en læser (der stadig spreder rygter i det virkelige liv), hvor det er åbenlyst at læseren mere har til hensigt at “gå efter manden end efter bolden”, har jeg konkluderet at det er spild af tid at bruge så lang tid på at tilbagevise vedvarende, usaglige og grundløse påstande, der ikke har hold i virkeligheden.

Jeg læser alle kommentarer til min blog, men jeg gider ikke udstille- og kommentere spam-lignende henvendelser, der kun har til formål at spilde min tid. Derfor vil sådanne kommentarer fremover ikke blive “godkendt til visning”. Dette er ikke censur, men spam-filtrering.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.