Påbegyndt brugervejledning

Det er min mening at jeg vil vise de to fra bestyrelsen, som jeg er ved at opbygge det nye fuglebakkehus.dk sammen med, hvordan de skal redigere indholdet. Samtidig er det nye system ikke et egentligt webside-redigeringssystem (CMS – Indholds Administrations System), men et blog (weblog) system og i opbygningen bliver jeg derfor nødt til at tage højde for at det alligevel skal være nemt at gå til trods forskellene.

Men for at jeg ikke skal være en flaskehals, hver gang der skal laves en ændring ud over selve informationen, og da bestyrelsesmedlemmerne jo jævnligt skiftes ud, er jeg nødt til at lave en vejledning så jeg undgår at skulle undervise nye hver gang bestyrelsens redaktører udskiftes.

Dette er jeg så småt gået igang med i dag. Men inden jeg for alvor kan komme igang med at skrive den, har jeg brug for at vi er helt på det rene med hvilken model vi vælger. Derfor er vejledningen noget af det sidste jeg giver mig i kast med, når vi er så langt at bestyrelsen selv er i stand til at lægge informationen ind.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.