Nyt fortelt

Sidste weekend forberedte jeg nogle ting jeg skulle have på plads inden vi tog det gamle fortelt ned og satte det nye op. Det blev forberedt så langt jeg kunne, da resten var nødt til at vente til efter det nye fortelt var sat op.

I lørdags tog vi så det gamle telt ned. Selv om det tog lidt tid, var det ikke det store. Bagefter hjalp en beboer på campingpladsen (L) mig med at udvide gulvet. Jeg har ikke ret meget forstand på opsætning af fortelt, men modsat mig, har L meget stort erfaring, så meget at hun lige præcis ved hvilke telte der skal sætte op på hvilken måde og hvor stængerne skal bruges … ud fra hukommelsen. Så i grunden var det L der stod for hovedparten af arbejdet og styrede, mens jeg selv hjalp til hvor jeg fik ”besked på det”.

Men det blev en kraftigt blæsevejr, så vi måtte opgive at sætte teltet op. Næste formiddag, hvor det var noget mere vindstille, satte vi det så op. Vi var 4 til at hjælpe til L med at holde teltet, L’s mand P, min kæreste S, hendes veninde T og jeg. Ellers holdt S sig på sikker afstand; vi har det rigtig dejligt sammen, men vi kan bare ikke samarbejde, har vi erkendt 🙂

Hen ad formiddagen begyndte det så at blæse op igen. Men det havde vi forudset så vi skyndte os at få det op at stå inden. Vi var dog langt fra færdige så resten af dagen, indtil kl. 19 arbejdede L og jeg i kraftig blæst og regn på at få resten gjort så som at få skåret gulvet til efter det nye telt. At lægge nyt gulv er ikke så slemt som at skuælle tilpasse et eksisterende.

L og jeg var meget trætte og kolde da vi var færdige. Det havde kun været 6,5 grader uden for og med en samtidig kraftig blæst og regn var det noget af en kold fornøjelse. Et varmt bad gjorde underværker på varmen. Men ikke på trætheden. Vi fik lige noget at spise, sludrede lidt og gik så i seng omkring kl. 21:30.

Der mangler som sagt stadig nogle småting, som jeg skal have lavet i påskeferien, inden vi kan komme det ny-indkøbte gulvtæppe på, som S og T hentede mens L og jeg satte telt op og skar gulvet til. Men det bliver rigtig godt. Vi har fået mere plads i forteltet. Jeg glæder mig til at er færdige og kan begynde at nyde det nye telt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.