Retsligt ansvar for udokumenteret vås

Hvad får så mange medier til at skrive så meget udokumenteret vrøvl? En ting er at journalister har deres egen mening om det de skriver om, og fair nok, men de skriver det ofte som om det er sandheden, uden at have løftet en finger for at undersøge fakta.

Selvfølgelig ved jeg da godt at alle andre ved meget bedre end den der selv var tilstede, men jeg synes at journalister burde stilles retsligt til ansvar for de(t) udokumenterede, uresearchede, ukorrekte vås og beskyldninger de en gang imellem kommer med, som jo, kva medierne, bliver opfattet som sandheden af befolkningen: Thi kendes for folkedomstolen, de kendes hermed skyldig i mediernes løgnagtige påstand, uagtet at det er grebet ud af den blå luft

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.