Lad ikke din frustration gå ud over den der forsøger at hjælpe

I lufthavnen skal personalet stå på mål for mangt og meget, selv om de blot forsøger at hjælpe. Det gælder også mange andre i en servicefunktion.

Det gælder også IT folk. Kunsten er at hjælpe med IT uden selv at blive beskyldt for mangt og meget.

For de fleste kan IT problemer drille rigtig meget. Og vi er alle interesserede i at det fungerer så gnidningsløst som muligt. Men lad ikkedine frustrationer gå ud over den der blot forsøger at hjælpe dig på vej.

Der kan også være irritationsmomenter der egentlig bygger på noget andet. Nogle kan hidse sig op over små ting der er lige gyldige. Det kan være brugere der beklager sig over at der står “SPAM” i emnet på de mails de modtager som POTENTIELT kan være spam: “Jeg vil ikke have der står SPAM, det er ikke spam!” selv om oplysningen blot fortæller at det måske kan være sendt af en spammer med forfalsket afsender, så vær lige opmærksom. Andre kan hidse sig op over andre småting, der egentlig bunder i at det er noget andet, de er frustreret over.

Ja, folk i en servicefunktion skal stå model til meget, også selv ting som de overhovedet ikke har nogen indflydelse på.

Det er lige som “Skyd ikke budbringeren” (“Don’t kill the messenger”). Og giv heller ikke budbringeren din “kugle” for at han/hun skal bringe den tilbage til afsenderen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.