Cyklende på fortovet, talende i mobiltelefon og ud på cykelstien uden at se sig for

Endnu engang var jeg ved at blive tromlet ned af medcyklist. Denne gang var det en pige der cyklede lige ud i mig fra fortovet, uden at se sig for, mens hun talte i mobiltelefon.

Længere henne var det en anden cyklist, der kørte på cykelstien, mens hun med den ene hånd talte i mobiltelefon samtidig med at hun, med den anden hånd, forsøgte at styre cyklen… fra side til side sådan lidt overalt på cykelstien…, og derfor var lige ved at svinge ind i mig.

Man behøver skam ikke følge færdselsreglerne, de er jo kun vejledende og har ikke til hensigt at sikre os i trafikken… :-/

7 kommentarer til “Cyklende på fortovet, talende i mobiltelefon og ud på cykelstien uden at se sig for”

 1. Tjaeh…
  Tænkte lige på om det farvestrålende “dress” på amatørcykelryttere tilsidesætter sund fornuft og færdselslov? Det er det indtryk jeg får når jeg færdes på de Danske veje. Håber bare ikke at det blir mig der rammer en – for DET sker igen.
  Mit råd til cyklister – Brug Hovedet – gerne til at tænke med!!!

 2. Jeg tror der er noget om snakken. Altså ikke at den tilsidesætter færdselsloven, men at det får de farvestrålende amatørcykelryttere til at blæse på loven. Mange uniformerede (f.eks. grønne) cykelbude kører helt efter egne regler… selv om de nu ikke er meget værre end så mange andre cyklister. Faktisk så jeg to cykelryttere i dag der pænt passede på ikke at køre direkte ind foran mig. Det var tanketækkende. Men godt.

 3. Hej Henrik jeg må indrømme at både de grønne og blå Kamikaze cyklister fylder mindre i landskabet end før, eller også er det fordi de har fyraften inden jeg møder på job.

  Det værste ved de cyklister, er næsten at når de bliver konfronteret med det, så kan de godt se det, men de forsætter med at sætte livet på spil alligevel, og udsætter os andre for at blive skyld i noget forfærdeligt.

  Cheers B:o)

 4. Hej Bo. Jeg synes nu at det er det samme som det plejer. Men det er godt du har en anden fornemmelse, for, som du selv er inde på, kan der ske meget større skade hvis du påkører dem med en bus frem for at jeg påkører dem med min cykel.

  Man kan sige at forskellen, hvis man skal se bort fra det tragiske i det, er at det i dit tilfælde “kun” er dem selv det går ud over, mens det ofte er andre det går ud over på cykelstien, fortovet eller hvor de nu kører.

  Under alle omstændigheder, så er det uforståeligt at de, som du nævner, gør det igen og igen selv om de odt kan se det problematiske i det.

  Tak for roserne omkring headeren 🙂

 5. Der er jo ingen konsekvens ved den tankeløse optræden.

  28/8……Politibil holder for rødt lys. Fra fortovet hen over fodgængerovergang, en hånd på styret, den anden med mobil klistret til øret, plus et lille barn bag på, cykler en lalleglad kvinde, tydeligvis fjern fra alt omkring hende . Det hele foregår lige for snotten af politifolkene, som endda sidder og glor på optrinet, for blot at køre videre for grønt, som om intet var hændt.

  ALLAN

 6. Min datter smséde og bragede ind i en parkeret bil – Heldivis lærte hun det på den “milde” måde..

  Men at voksne ikke passer bedre på sig selv og andre – Er hovedrystende..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.