Test af Facebook publicering (foreløbig sidste)

Jeg blive nødt til at genere dig igen med en test. Sagen er den at nye indlæg ikke publiceres på Facebook, på trods af at jeg har tjekket om opsætningen er korrekt.

Problemet opstod efter at jeg forsøgte at slette et enkelt publiceret indlæg der var fejl i, for at rette det og udsende det igen, men tilsyneladende blev muligheden for overhovedet at publicere på Facebook fra WordPress fjernet helt.

Hvis du gider læse den tekniske undersøgelse, kan du læse videre her fra 🙂

Og jeg har endda fjerne tilladelse på både WordPress og Facebook, og begyndt forfra med at tillade.

Jeg kan se i Aktivitetsloggen på Facebook at Facebook har modtaget indlægget, og jeg kan fremprovokere indlægget ved at rette det til “Fremhæv på tidslinje”, for så vises det, men så snart jeg retter det tilbage til ”Tillad på tidslinje” (som er ”vist, men ikke fremhævet”, så skjules det igen.

Jeg forsøger at få Facebook til at vise indlæg automatisk når jeg skriver et indlæg på WordPress.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.