Det kan da vel ikke tage særlig lang tid

Hvad giver nogle mennesker den opfattelse at de kan vurdere hvor meget tid andre skal bruge på en opgave, når de ikke engang selv ved hvad sagen handler om eller dens omfang.

Man hører somme tider vendingen “Det er vel bare lige at” eller “Det kan vel ikke tage så lang tid”. “Du behøver ikke skynde dig, jeg skal bare bruge det om en times tid” eller noget i den stil.

Som om man bare sidder og venter på at de kommer med en opgave og at selve opgaven er som at trykke på en knap og vupti, så kommer resultatet af sig selv.

Hvad bilder de sig ind, at nedgøre andres arbejde. Som om det, man laver, ikke har den store betydning og er en pære nem sag bare lige at gå til.

Hvis det var så nemt, hvorfor laver de så ikke bare opgaven selv? “Nåh ja’men, du har jo computeren til at lave arbejdet for dig, så det er da bare lige”. Men computeren kan jo ikke bare komme med et resultat uden den har fået at vide hvad den skal regne ud fra og hvordan, og programmet skal jo laves først, hvilket godt kan tage sin tid at sikre at man får det rigtige resultat.

“Kan du ikke bare lige… dit arbejde er alligevel ikke særligt svært i det daglige, og det kan alle jo finde ud af, så hvor lang tid kan det lige tage”. Jeg synes det er respektløst.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.