Hvad er der nu galt med elevatorblik?

På det seneste har det været meget fremme i medierne hvordan Italiens premierminister Silvio Berlusconi tydeligt giver kvinder, i hans omgangskred, elevatorblikket. Man kan mene, om Silvio Berlusconi, hvad man vil, og hvis rygterne og avisskriverierne om hans hang til mindreårige, skal stå til troende (læs: jeg har ingen mulighed for at checke oplysningerne), så er det ikke underligt at man bliver forarget!

Men uanset hvad – om det er Silvio Berlusconi eller andre der giver nogen elevatorblikket, hvad er det så der er så galt med det? Er det ikke bare positivt og skønt at vi nyder at se på hinanden? Jeg går ud fra at det er langt de fleste mennesker der kigger efter hinanden og giver dem elevatorblikket – mere eller mindre skjult – De fleste kvinder klæder sig vel som de gør, bl.a. for at vi skal synes det er pænt og kan nyde det, hvad enten det er et flot og sobert sæt tøj eller en mere sexet påklædning?

Kvinder og mænd kigger naturligvis efter hinanden, og det er da kun positivt. Selvfølgelig mister vi dog fuldstændig lysten til at kigge efter andre, så snart vi er i et forhold, og interesserer os således kun for partneren ser ud. Vel gør vi da ej. Og hvorfor skulle vi dog det? Der er jo intet fordækt i det. Det er en naturlig ting og har intet at gøre med utroskab. Så hvad er der galt med elevatorblikket?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.