Det nye fuglebakkehus.dk sat på pause

Bedst som det nye fuglebakkehus.dk var ved at tage form, så kom der en sten i vejen for projektet. Den nye bestyrelse – som ikke er så ny længere – mistede to bestyrelsesmedlemmer, og det bevirker naturligvis at de resterende medlemmer må overtage deres arbejde. Vi blev derfor enige om at sætte website projektet på midlertidigt hold. Om, og i givet fald hvornår projektet genoptages, er endnu ikke besluttet.

Men arbejdet er ikke spildt. jeg lærte bl.a. nogle ting om mit eget website og jeg fik flyttet det ind under mit eget domænenavn (hrasmussen.dk) som er en ting jeg har ville gøre længe, men ikke rigtig kunne tage mig selv i nakken. Nu blev jeg tvunget til at undersøge hvordan det skulle gøres, da det var (er) meningen at det også skal gøres for fuglebakkehus.dk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.