Blogs endelig samlet

Så fik jeg endelig langt om længe taget mig sammen til at opfylde et længe næret ønske, jeg har haft, at få samlet mine WordPress blogs i én og samme blog. Det har været noget af en overvejelse, for lige som det er omstændigt at samle de enkelte blogs, så er det også omstændigt at sprede dem ud til hver sin blog igen.

Tidligere havde jeg en blog for hvert emne jeg skriver om – Sprogbrug, Trafik, Sikkerhedskopiering og hverdagsskriverier – men det har gjort det lidt omstændigt at vedligeholde en blog for hvert emne, og besværligt at sætte en ny blog op hvis jeg begyndte at skrive om nye emner.

Derfor har jeg importeret alle disse 3 blogs ind i denne blog, som jeg allerede var begyndt at bruge som en hverdagsblog. For at holde strukturen fra de andre blogs, er indlæggende fra hver blog blevet tildelt en kategori svarende til den blog de kom fra – alle indlæg fra bloggen Sprogbrug er således blevet tildelt kategorien Sprogbrog her.

Sprogbrug og Trafik kom oprindelig fra Ekstra Bladets gamle blog-system, Ebblog, der blev konveretet til deres nye blog-system Nationen Blog. Sidstnævnte var en blog bygget på WordPress og det var derfor forholdsvis let at overføre hvert indlæg til WordPress.com, da Nationen Blog lukkede.

Læs om hver kategori i “Om” for den enkelte kategori

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.