Det, du kan læse om her, er oplevelser og ting jeg går og filosoferer over, ting jeg synes er sjove, er tankevækkende, eller jeg undrer mig over. Ikke for at støde nogen, ikke for gøre grin med nogen, ikke for at være belærende, men bare om de ting der kører rundt inde i mit hoved, og som måske kan bidrage til at andre får en anden synsvinkel til det jeg skriver om.

Jeg er systemadministrator i KU-IT på Københavns Universitet. Vi driver bl.a. fælles it-systemer på universitetet som f.eks. www.ku.dk og andre systemer der benyttes på tværs af Universitetet. Mit arbejde består af at vedligeholde de mange maskiner som systemerne kører på, og at integrere systemerne hhv. med hinanden og med eksterne leverandørers systemer m.v., programmere rutiner, vedligeholde indhold på it.ku.dk og KUs Intranet, KUnet, og mange andre ting som jeg ikke skal kede dig med.

Jeg er uddannet Kont. Mask. Mek. (Kontormaskinemekaniker – skrivemaskiner, regnemaskiner, kopimaskiner m.v), men er selvlært inden for it.

Jeg har været tonor i Sangforeningen Ydun, Copenhagen Gospel Choir og True Gospel Singers. I CGC var jeg også webmaster hvor jeg har udviklet websystemer i ASP (VBscript) til kor-administration, dels et Content management System til at vise vores sider, systemer til administrative formål, og Intranet til brug for medlemmerne i koret. Systemet er tidligere vurderet af et eksternt software-firma til kr. 15.000.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.