Dagens webarbejde på fuglebakkehus.dk

På sidste projektmøde om fuglebakkehus.dk gav jeg bestyrelsen den opgave, at lave en oversigt over hvilke menuer og undermenuer de vil have. I dag har jeg set på listen og oprettet de fleste af menuerne.

Jeg har også skrevet en mail med de ting som de skal være opmærksomme på, og kommet med en række forslag til ændring af menu-strukturen og nogle generelle retningslinier for opbygning af en menu-struktur, som de kan vælge at følge eller lade være.

Vi har ikke holdt møde i dag. Det ville nu ellers have været det smarteste, så vi, med det samme, kunne have afklaret forslag til ændringer. På den måde kunne jeg, med det samme, have oprettet den menustruktur vi fik talt os til rette om. Den menustruktur jeg har oprettet nu er baseret på det forslag de selv kom med, og skal måske derfor laves om efter de forslag til ændringer jeg er kommet med.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.