At holde tilbage for udrykningskøretøjer

Trods et veludviklet anarki i trafikken, er der dog noget som trafikanterne (gelerelt betragtet) kan finde ud af. Det er en fornøjelse at se at folk holder tilbage for udrykningskøretøjer.

Ikke alle er dog lige smarte. For det med at holde tilbage gælder også når 3-4 vognbaner af køretøjer ikke vil give plads for udrykningskøretøjer der skal forbi. Naturligvis skal man passe på i trafikken og holde for rødt, men når det gælder et udrykningskøretøj, så kunne man godt, forsigtigt, snige sig over stop-stregen og køre ind til siden, med behørigt hensyn til tværgående trafik – de holder jo også tilbage så der er god mulighed for at give plads for udrykningskøretøjet. Men her holder de fleste billister også tilbage, så f.eks. en ambulance pænt på vente til der bliver grønt så bilerne flytter sig.

Men alt i alt er det dog en ting som man kan finde ud af. Her er endnu en smule respekt tilbage. Det er ikke helt anarki endnu.

2 kommentarer til “At holde tilbage for udrykningskøretøjer”

  1. Jeg sntes det største problem er folk der ikke bruger deres spejle, så de opdager en ambulance for sent.
    Min mand er redder og når han kører med blå blink ligger han midt på vejbanen, så alle kan se ham , frem for at kører ud og ind, han kører nu godt min mand .

  2. Det har jeg godt lagt mærke til, det ville også være slemt, hvis vi ikke respekterede udrykningskøretøjer.
    Kh Bjorgit 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.